sâmbătă, 23 martie 2013

ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI



Ingrediente:12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă  muştar, 50 g ulei.


Mod de preparare:
Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă
după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert
sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugand cateva ciuperci tăiate felii şi fierte
in apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă
şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde imprejur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu