Ingrediente:
1 pachet de margarina (200-250 gr)
8 linguri de zahar
4 linguri de miere
4 linguri de cacao
esenta de rom dupa gust
vanilie dupa gust
4-5 linguri de nuca macinata (optional)
1 punga de fulgi de ovaz (eu am pus 160 gr si parca este putintel ca moale)
Preparare:
Margarina se pune la foc si se inmoaie, se adauga in ea zaharul, cacaoa, mierea, se tin pe foc pana se topeste toata margarina si zaharul (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc, se adauga esenta de rom si vanilie (daca doriti se poate pune si coaja de lamaie, rasa), nuca macinata si fulgii de ovaz, se pune din nou pe flacara si se amesteca incontinuu 1-2 minute. Aveti grija ca tinde sa se lipeasca de fundul cratitei si sa se arda.
Se toarna compozitia intr-o tava de sticla care a fost unsa in prealabil cu margarina.
Se decoreaza dupa dorinta, sau se lasa asa cum este. Eu am decorat cu zahar caramel pisat si fulgi de cocos si a iesit ceva demential .... bun, bun, bun
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu