joi, 11 aprilie 2013

prajitura cu ciocolata si dovlecel

Dovleceii sunt foarte gustosi, atat in diverse retete si preparate sarate, cat si in compozitia unor deserturi.

Ingrediente pentru prajitura cu ciocolata si dovlecel

350 g faina alba

125 g zahar

50 g cacao

1 plic praf de copt

1 praf de sare

150 ml ulei

4 oua

500 g dovlecel ras

nuci tocate (optional)

Cum se prepara prajitura cu ciocolata si dovlecel

Intr-un bol incapator, mixeaza mai intai ouale cu zaharul , adauga uleiul, sarea, faina cernuta si amestecata cu praful de copt si cacao.

Incorporeaza dovlecelul ras, iar optional poti adauga si miez de nuca tocata.

Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi lasa prajitura la copt, la 190 de grade, circa 25 de minute.

Cum se serveste prajitura cu ciocolata si dovlecel

Serveste prajitura dupa ce s-a racit, simpla sau cu zahar pudra deasupra.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu