duminică, 24 februarie 2013

PLACINTA IMPLETITA CU CARNE

PLACINTA  IMPLETITA CU CARNE

Pentru ca maine nu nu voi fi prea mult pe site vreau sa urez "La multi ani!" siteului Bucataras.ro care maine inplineste 4 ani! Am facut placinta pentru toti bucatarasii in cinstea voastra, drept multumire ca existati! O sa primesc si mustrari ca este post dar....motanul e motan! La multi ani bucataras.ro si toti bucatarasii!

INGREDIENTE

400 g aluat foitaj
800 g carne tocata amestec
2 cepe
2 oua
1 galbenus
2 linguri ulei
1 legatura marar
susan
sare
piper


MOD DE PREPARARE RETETA PLACINTA IMPLETITA CU CARNE

Aluatul se lasa la dezghetat.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute.
Se adauga carnea tocata si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama.
Se pune sare, piper si mararul tocat si se lasa sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta.
Se lasa la racit putin si se amesteca cu ouale batute.
Pe masa infainata se pune aluatul si se netezeste cu sucitorul.
Se imparte din ochi in trei pe partea lunga si treimile dim parti se taie fasii de 1,5-2 cm.
Se pune carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si se acopera alternativ cu fasiile de pa margine.
Se pune intr-o tava pe hartie de copt.
Se unge cu galbenusul de ou batut si se presara susan.
Se pune in cuptorul preancalzit pentru 35-40 minute.
Se taie rece si se serveste.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu